UT 2003 - verdt å laste ned demoen?

Demoen til Unreal Tournament 2003 er nå tilgjengelig for alle og enhver. Filen er imidlertid på 100 MB og tar en stund å laste ned - er det verdt det?

Publisert
Sist oppdatert

Nå som den offisielle demoen til Unreal Tournament 2003 er her, kan det ikke være lenge til fullversjonen av spillet kommer i butikkene. Vi venter fremdeles spent, og i mellomtiden koser vi oss med denne flotte demoen, som inneholder fire nye brett og de aller fleste våpnene.

Det er to Deathmatch-brett med i demoen, og disse kan selvsagt også spilles i Team Deathmatch-modus. Videre er det ett Capture The Flag-brett med, og ett Bombing Run-brett.

Nyheter

Det første som slo oss når vi installerte demoen, var den fantastiske grafikken. Vi hadde allerede spilt en tidlig beta og den så bra ut, men nå er motoren blitt optimalisert, som resulterer i betydelig bedre ytelse og spillbarhet. Nå kan vi virkelig nyte de knivskarpe teksturene, flotte animasjonene og spesialeffekter som utnytter ditt rykende ferske GeForce 4-kort for alt det er verdt!

De to Deathmatch-brettene er ikke spesielt revolusjonerende designmessig, men likevel solide. CTF-brettet er derimot en arkitektonisk perle.

Våpnene har gjennomgått en overhaling, men er påfallende like sine forgjengere fra det første spillet. Endringene gjelder først og fremst balansen, for eksempel er ikke rakettutskyteren like kraftig som før. Noen nye våpen er også med, blant annet Lightning Rifle, som kan best beskrives som en blanding av Rail Gun fra Quake og en sniper rifle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer