Ut av boksen

Publisert
Sist oppdatert

Når det gjelder innpakning og presentasjon av produktet, så er det fremdeles ingen av leverandørene som leverer en ”retail” type pakke. Dette er stadig forbeholdt de store merkeleverandørene som Packard Bell, HP, CompaQ, Dell, Fujitsu-Siemens osv. For ikke å snakke om Apple som stiller i en klasse for seg, det skal de ha.

Norske PC-produsenter satser tydelig mest på å betjene de brukerne som vet hva de vil ha. Dette gjelder både private brukere som ikke lenger gidder å skru sammen maskinene selv, og firma som vil ha skreddersydde produkter.

Da er det ikke så viktig med skreddersydd og kostbar emballasje, siden den blir kastet umiddelbart likevel.

Ingen store blundere

Tidligere har det vært noen blundere i monteringen på en og annen maskin, det var det ikke denne gangen.

Monteringen virker også ryddigere enn tidligere, dette skyldes nok til en viss grad bruken av S-ATA og bedre design av de nyere hovedkortene. Men noe av æren vil vi nok tilskrive produsentene.

Det var heller ingen større feil i BIOS-oppsettet så langt vi kunne se. Det eneste var at PCen fra Komplett ikke hadde aktivert viftestyring på prosessorviften. Men da vi aktiverte denne var forskjellen i støy ikke mulig å registrere, det var de andre viftene som bidro til mesteparten av støyen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer