UT2004 nærmer seg med stormskritt

Unreal Tournament 2004 er på vei, og vi har hygget oss med den nylig slupne demoen og sett på hva spillet har å by på. Bør du glede deg?

Publisert
Sist oppdatert

Vi fryktet en stund at Unreal Tournament-serien skulle utvikle seg til en årlig oppdatert sportsserie, i og med at 2004-utgaven skulle opprinnelig komme omtrent nøyaktig ett år etter 2003-versjonen. Spillet ble imidlertid utsatt til våren, og utviklerne forsikrer om at det er blitt lagt betydelig mer arbeid i det enn tilfellet ville vært med en enkel oppdatering. Det er mye nytt og spennende å hente i Unreal Tournament 2004.

Nye moduser

Den populære Assault-modusen returnerer fra det første UT-spillet, men nå i en oppgradert versjon. Det handler om to lag, hvor et av disse er angriper, mens det andre er i forsvarsposisjon. Angriperne må utføre en rekke oppgaver mens de beveger seg innover brettet for å nå målet. Det er imidlertid flere nye elementer med i denne omgang. Laget som forsvarer kan nå for eksempel bruke stasjonære maskingevær for å meie ned motstanderne, mens angriperne kan hente sitt utstyr på våpenstasjoner som inneholder flere forskjellige typer våpen, i stedet for å løpe rundt brettet og prøve å finne enkeltvåpen.Epic har også lagt til en helt ny modus som heter Onslaught. Denne er noe inspirert av Battlefield 1942, da opplegget går ut på å ødelegge fiendens base mens du forsvarer ditt eget - og for å klare dette må du ta kontroll over samtlige punkter som kalles "power nodes". Først når alle nodene er dine kan du sette ildkraften inn mot den fiendtlige basen. Det er i Onslaught du får benytte deg av den største nyheten i UT2004: kjøretøy. Banene er nemlig store og du kan bruke tanks, buggies og flyvende maskiner for å komme deg frem. Kontrollsystemet er ukomplisert og det er like lett å sette seg inn i kjøretøyene som i Battlefield 1942.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer