Utbygging og tilbehør

Publisert
Sist oppdatert

Kabinettene som er valgt har som nevnt mer enn rikelig med utbyggingsmuligheter. Det er litt pussig at det er plass til 5 lagringsenheter av 5,25” format. Men har du plass til 2 DVD-brennere og et koblingspanel for minnekort og USB/FireWire pluss lyd – hva skal du da med mer plass? Da er vi fort over i de mer eksotiske bruksområdene. Særlig når det samtidig er plass til 5 lagringsenheter av 3,5” format.

Komplett leverer sin PC i samme kabinett som forrige gang. Det har en gedigen front, med en stor dør som skjuler alle diskbrønnene. Vi synes dette blir litt upraktisk, men det ser jo stilrent og pent ut når det er lukket. Det får føres på kontoen for smak og behag

Antallet ledige PCI-plasser varierer på de forskjellige hovedkortene, viften på grafikkortet tar mye plass i bredden, slik at det er helt på grensen å plassere noe i kortplassen ved siden av. Det vil også sperre for luftstrømmen til viften.

Her vil nok f.eks. et I/O-panel til ekstra USB-kontakter være mer på sin plass enn et aktivt tilleggskort.

Dette gjelder både PCI og PCIx på de forskjellige kortene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer