Utbygging og tilbehør

Publisert
Sist oppdatert

Som i forrige runde er det rikelig med plass til flere lagringsenheter, så mange at de færreste noen gang vil komme i nærheten av å fylle opp alle. Kanskje det blir nødvendig med 2 optiske enheter når både HD DVD og BlueRay kommer på banen, men 4 optiske enheter er overkill for de fleste.

Ekstra harddisker er det plass til 4 av i alle PCene, det skulle holde for de fleste.At det fremdeles sitter diskettstasjon i alle maskinene er litt underlig. Det begynner å bli noen år siden det var i bruk, i hvert fall hos oss...

Tastatur, mus og høyttalere

PCen fra Komplett hadde tastatur med ekstrafunksjoner for multimedia, de andre hadde ordinære tastaturer. Alle var tilkoblet med standard PS/2 port.

Ingen var utstyrt med trådløs mus, men her var alle kombinert USB/PS2 med overgangsplugg.

Høyttalerne var av den kompakte typen, som ikke er beregnet å gi den store lytteopplevelsen.

Skjermer

Alle skjermene var 17-tommers LCD av kurant kvalitet. Ingen av dem utmerket seg spesielt eller skilte seg negativt ut. Etter justering var det ikke mulig å registrere nevneverdig forskjell på skjermene, selv når de var plassert side ved side. Alle skjermene er fullt brukbare til det meste – inkludert video og spill.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.