Utbygging og tilbehør

Publisert
Sist oppdatert

Som i forrige runde er det rikelig med plass til flere lagringsenheter, så mange at de færreste noen gang vil komme i nærheten av å fylle opp alle. Kanskje det blir nødvendig med 2 optiske enheter når både HD DVD og BlueRay kommer på banen, men 4 optiske enheter er overkill for de fleste.

Ekstra harddisker er det plass til 4 av i alle PCene, det skulle holde for de fleste.At det fremdeles sitter diskettstasjon i alle maskinene er litt underlig. Det begynner å bli noen år siden det var i bruk, i hvert fall hos oss...

Tastatur, mus og høyttalere

PCen fra Komplett hadde tastatur med ekstrafunksjoner for multimedia, de andre hadde ordinære tastaturer. Alle var tilkoblet med standard PS/2 port.

Ingen var utstyrt med trådløs mus, men her var alle kombinert USB/PS2 med overgangsplugg.

Høyttalerne var av den kompakte typen, som ikke er beregnet å gi den store lytteopplevelsen.

Skjermer

Alle skjermene var 17-tommers LCD av kurant kvalitet. Ingen av dem utmerket seg spesielt eller skilte seg negativt ut. Etter justering var det ikke mulig å registrere nevneverdig forskjell på skjermene, selv når de var plassert side ved side. Alle skjermene er fullt brukbare til det meste – inkludert video og spill.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer