Utbygging og tilbehør

Publisert
Sist oppdatert

Kabinettene til Mamoz og Netshop-PCene har hele 7 plasser til ekstra lagringsenheter. De andre har bare 3 plasser, så skal du bygget opp et videoarkiv på noen Terrabyte med interne disker, så står valget mellom disse.

Alle PCI-plassene er ikke tilgjengelige, fordi grafikkortet tar så stor plass i høyden. Dette skyldes at kjøleribben med vifte tar en del plass, slik at det i praksis ikke kan settes noe kort i denne plassen. Da sperrer dette for luftstrømmen til grafikkort-viften.

På Mamoz-PCen kan du muligens sette inn et kort, men på de andre maskinene er det bare muligens plass til en brakett med kontakter - ikke et egentlig PCI-kort.

Likevel er det plass til flere PCI-kort enn det var i PCene i forrige testrunde. Muligheten til å ofre et koblingspanel er jo også tilstede.

Tastatur, mus og høyttalere

Alle PCene hadde tastaturer med støtte for multimedia og et antall hurtigtaster. PS Data hadde også en smart løsning med kablet tastatur med innebygd mottager for trådløs mus. Det er en smart kombinasjon som vi ikke har sett så mye til.

Komplett hadde også trådløs mus, men med separat mottager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer