Utbyggingsmuligheter og konklusjon

Publisert
Sist oppdatert

Utbygging

Kabinettløsningene fra Komplett og MPX har plasser til lagringsenheter i hele høyden, mens de andre er begrenset til de øverste ”etasjene”. For de fleste hjemmebrukere vil det høyst sannsynlig være tilstrekkelig med en ekstra harddisk en gang i framtiden, hvis man tar svært mange bilder med digitalkamera og lagrer mange filmer.

Det er minst 2 ledige PCI-kortplasser i alle PCene, og dette vil også være tilstrekkelig for de fleste. Skulle det være behov for å installere flere kort er det fullt mulig å fjerne eller erstatte ett eller flere av koblingspanelene med en annen løsning.

Forøvrig er alle kabinettene standardløsninger, noe som gjør det enkelt å erstatte hvilken som helst komponent.

Konklusjon

Vi kåret Elkjøp sin PC som vinner i september etter spesifikasjonene, og vi holder fast ved dette også etter å ha hatt maskinene på testbenken.

Vi vil også framheve Komplett sin PC, som viste seg å tilby vesentlig kraftigere spillytelse for samme pris. Man må ofre litt når det gjelder lagringsplass, i pose og sekk får man som kjent ikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer