Utnytt Windows SkyDrive bedre

25 GB gratis lagring på nett, nå gjennom Utforsker.

Publisert
Sist oppdatert

Lagring av filer på nett er i vinden som aldri før, og så sent som i går presenterte vi LiveDrive - en løsning med ubegrenset lagringsplass. Problemet med LiveDrive er at det er kun så lenge produktet er i betafase at lagringen er gratis, og dersom du ønsker å ha LiveDrive som egen stasjonsbokstav i Utforsker på flere PCer, er løsningen ganske kostbar.

25 GB gratis

Microsoft er også på banen med en løsning for fillagring i The Cloud, Windows SkyDrive. I utgangspunktet er dette en webbasert tjeneste, det betyr at du må laste opp og ned filer gjennom nettleseren. Dermed kan du ikke åpne, redigere og lagre filer direkte til ditt SkyDrive-område med Windows Utforsker.

Dette har imidlertid det engelske selskapet Gladinet gjort noe med, og ved hjelp av et lite program, Gladinet Cloud Desktop, kan du "mappe" Skydrive-området som en nettverksstasjon med egen bokstav i Utforsker.

Gladinet Cloud Desktop støtter også andre nettlagringsløsninger, deriblant Google Docs, Picasa og Amazon Simple Storage, men SkyDrive er spesielt interessant takket være sine 25 GB med gratis lagring. Det er nok til mange bilder, dokumenter, filmer og musikkfiler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer