Utvid helgen med en dag

"All work and no play, makes Jack a dull boy!" - Ikke fall i samme fella som Jack i "The Shining".

Publisert
Sist oppdatert

Ah, det er helg. Du er ferdig med en tung arbeidsuke, har fått sove lenge og slipper maset med telefoner, e-post og andre kontor-relaterte oppgaver (hvis du jobber på kontor, vel å merke). Det største problemet med helgen er egentlig at den bare varer i to dager.

Dette skal vi forsøke å gjøre noe med i ukens helgemoro: vi skal gi deg tips som kan gjøre helgen lengre. Og selvsagt skal den tilbringes foran PCen! Men du bør være klar over en ting før du leser videre; vi tar intet ansvar dersom sjefen stormer inn og oppdager deg slik at du mister jobben.

Denne uka skal det nemlig handle om hjelpemidler som hindrer sjefen din i å se hva du egentlig driver med på PCen - og som om det ikke var nok, skal vi vise deg hva du kan gjøre som er moro i tillegg!

Programmer

Det finnes en rekke gratisprogrammer som gjør arbeidsdagen lettere, men ikke mer produktiv. Vi snakker selvsagt om programmer á la "trykk på en tast og vinduet forsvinner".

VirtuaWin, som vi har dekket tidligere, er nettopp et slikt program. Her kan du få en rekke virtuelle skrivebord. En praktisk bruk kan være å ha et skrivebord til surfingen, og med en hurtigtast kan du bytte til et skrivebord hvor du har Word og Excel oppe. En annen variant er dette programmet som bare gjemmer alle vinduer fra oppgavelinjen. Så får du finne på en unnskyldning for hvorfor du sitter å stirrer på skrivebordet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer