X Drone HD:

- Vær på vakt!

Kundene er enstemmige - denne dronen bør du styre unna.

BILLIG: X Drone HD frister med en pris på under tusenlappen, men den bør du holde deg langt unna. Foto: X Drone HD
BILLIG: X Drone HD frister med en pris på under tusenlappen, men den bør du holde deg langt unna. Foto: X Drone HD Vis mer
Publisert

Der mange populære droner koster både fem og ti tusen kroner, kan det være lett å la seg friste av en som koster under tusenlappen.

Vi har fått tips om at flere nå om dagen får opp YouTube-reklamevideo for en drone som ser ut til å by på svært mye, til en brøkdel av prisen konkurrentene tar. Navnet er X Drone HD og skal ha tatt fem år å utvikle - av den «profesjonelle droneingeniøren» Kjell Skogstrand.

I reklamevideoen minner den i stor grad om DJI Mavic Pro av utseende.

Fristende tilbud

Og den ser definitivt besnærende ut på reklamevideoen, med 23 minutters oppgitt flytid, gimbal-stabilisert kamera, børsteløse motorer, automatisk følgefunksjon, mulighet for å loope og styring via smarttelefonen. Alt dette til en pris på 929 kroner, med rabatt om du kjøper flere.

Og mens du har bestillingssiden oppe, ser det ut til at bestillingene bare renner inn …

Dessuten har både «Knut», «Alan» og «Thomas» alle gitt den fem stjerner, og hvis du viser flere brukeromtaler, får den også fem stjerner fra de aller fleste, bortsett fra folk som Baard, som bare gav tre stjerner siden det var to ukers leveringstid, og Emilie, som måtte trekke en stjerne siden hun ikke klarte å styre den fordi hun syntes den var for rask, så mannen hennes fikk den i stedet. Og han elsker den, som hun sier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer