Vær varsom på Twitter

KOMMENTAR: Aner vi konturene av fremtidens største ryktebørs?

Vær varsom på Twitter
Publisert
Sist oppdatert

Vi har vel alle gått på noen impulsive blemmer opp gjennom årene, ofte som resultat av at det har vært alt for kort vei fra tanke til handling.

En stor del av disse blemmene skyldes at vi har fått nye, tekniske hjelpemidler som løser kommunikative oppgaver som tidligere kunne være omstendelige, på null komma svisj. Korte eposter har erstattet lange forretningsbrev, julehandelen er unnagjort på minutter fra sofakroken, og forhold avsluttes pr SMS.

Også i arbeidslivet er endringene store. I mange bransjer foregår nå mesteparten av kommunikasjonen mellom kunder, kolleger og partnere elektronisk, og her finnes det også mange eksempler på ting som kommer ut - som med fordel kunne forblitt på tankestadiet noen sekunder eller minutter til.

Og nå har Twitter tatt oss med storm. I praksis er det snakk om en-til-mange-tekstmeldinger på maks 140 tegn, satt i et slags system på nettet. Folk strømmer til tjenesten, og "twitrer" om alt mellom himmel og jord, stående på toget, midt i krigssonen eller fra møterommet.

Twitter er noe av det hotteste på nettet for tiden, og brukt riktig kan det være en vanvittig effektiv måte å oppdatere andre, og holde seg selv oppdatert på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer