Værbestandig speilrefleks med HD video

K-7 er et avansert speilrefleks med interessante egenskaper.

Værbestandig speilrefleks med HD video
Publisert
Sist oppdatert

Det skjer en voldsom utvikling på speilrefleks-markedet for tiden, mye takket være at denne produktgruppen fortsatt opplever sterk vekst i mange markeder. Filming i HD-oppløsning begynner etter hvert å bli vanlig, og nå kommer Pentax med en modell som både kan filme i HD og som samtidig tåler vær og vind.

Les også: Siste spikeren i kista for film

77 forseglinger

K-7 har en overflate i lett magnesiumlegering, og har intet mindre enn 77 spesialforseglinger. Disse skal sørge for å holde vann og kulde borte. Du skal blant annet kunne fotografere problemfritt i lengre perioder selv om kvikksølvet skulle krype ned mot 10 minusgrader.

Kameraet har fått en ny PRIME II bildeprosessor, og kan ta inntil 5,2 bilder pr sekund, men da med maks 40 bilder i serie. Det benyttes en nyuvtiklet 23,4 x 15,6 mm CMOS bildesensor, som sørger for en bildeoppløsningen på 14,6 megapiksler. Følsomheten strekker seg fra ISO 100 til ISO 6400.

HD og HDMI

720P videoopptak er på plass, og du skal også kunne filme i enda høyere oppløsning (1536 x 1024 piksler). Kameraet er utstyrt med HDMI-utgang, for enkel tilkobling til TV.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer