Valentin-panikk? Se her!

Vi guider deg til morsomme kort, flotte dikt og viser hvordan du skal skrive kjærlighetsbrev til din utkårede.

Publisert
Sist oppdatert

Valentines Day har tradisjonelt bare blitt feiret i de engelskspråklige landene, men de siste årene har også denne kjøpefesten kommet seilende over sjøen. Heldigvis går det også an å gi oppmerksomheter som ikke koster noe. De fleste vil sette pris på et postkort eller et kjærlighetsbrev i postkassen.

Problemet er bare at dette må planlegges, og dersom du leser dette, har du sannsynligvis ikke kommet deg på postkontoret i tide. Fortvil ikke. Det finnes løsninger som er raske og helt gratis. På Internett.

Send et virtuelt kort

Et stort utvalg av kort, både de superromantiske, og de du kan sende til dine venner, finner du på 123 Greetings.

Kjempesøte kort finner du på den norske siden Valentinesidene. Siden har mange kort å velge mellom, også til andre anledninger. Du kan sende kortet til inntil 5(!) mottakere, og velger tekst på kortet selv.

Valentin-panikk? Se her!


De fleste blir sjarmert av humor. Morsomme tekster, vitser etc som er relatert til Valentines Day finner du blant annet på Humormatters.com.

Du kan også sende en virtuell blomsterbukett fra Virtual Florist. På den samme siden finner du et stort utvalg av kort til enhver anledning.

Skulle du ønske du var en poet?

Dersom du vil imponere drømmekvinnen eller mannen med et fint dikt? Du trenger ikke være noen Oscar Wilde av den grunn. La nettet hjelpe deg. Det finnes egne nettsteder med kjærlighetsdikt til fri benyttelse. Fra siden NetPoets, kan du sende et nydelig dikt til den du måtte ønske.

Ønsker du å ta oppmerksomheten enda litt lengre, kan du sende et godt gammeldags kjærlighetsbrev - på den moderne måten. Ved hjelp av HugKiss.com kan du sette sammen et kjærlighetsbrev ved hjelp av gode sviskesetninger som : Når jeg ser på deg, klarer jeg ikke la vær å tenke på så vakre barn vi vil få.

Dersom du har en kjæreste som du ønsker å bli kvitt, kan du også sette sammen et brev til vedkommende ved hjelp av setninger som: Hver gang jeg ser deg inn i øynene, tenker jeg på den gangen på stranden da vi...nei, vent, det var ikke deg...

Ha en fin Valentines day!Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer