Valentin-panikk? Se her!

Vi guider deg til morsomme kort, flotte dikt og viser hvordan du skal skrive kjærlighetsbrev til din utkårede.

Publisert
Sist oppdatert

Valentines Day har tradisjonelt bare blitt feiret i de engelskspråklige landene, men de siste årene har også denne kjøpefesten kommet seilende over sjøen. Heldigvis går det også an å gi oppmerksomheter som ikke koster noe. De fleste vil sette pris på et postkort eller et kjærlighetsbrev i postkassen.

Problemet er bare at dette må planlegges, og dersom du leser dette, har du sannsynligvis ikke kommet deg på postkontoret i tide. Fortvil ikke. Det finnes løsninger som er raske og helt gratis. På Internett.

Send et virtuelt kort

Et stort utvalg av kort, både de superromantiske, og de du kan sende til dine venner, finner du på 123 Greetings.

Kjempesøte kort finner du på den norske siden Valentinesidene. Siden har mange kort å velge mellom, også til andre anledninger. Du kan sende kortet til inntil 5(!) mottakere, og velger tekst på kortet selv.

De fleste blir sjarmert av humor. Morsomme tekster, vitser etc som er relatert til Valentines Day finner du blant annet på Humormatters.com.

Du kan også sende en virtuell blomsterbukett fra Virtual Florist. På den samme siden finner du et stort utvalg av kort til enhver anledning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer