Vampire: Bloodlines

Vampire har oppskriften på suksess - et rollespill basert i et uvanlig og fascinerende univers. Dessverre hindres det av store tekniske problemer - er det verdt å kjøpe likevel?

Publisert
Sist oppdatert

Vampyrverdenen blir ofte fremstilt som spennende og romantisk, med vakre, udødelige vampyrer som lever side om side med uvitende mennesker. Vampire - The Masquerade: Bloodlines både opprettholder og knuser denne myten, i følge spillet er det nemlig vampyrer i alle samfunnslag, både fattige og rike, og vi besøker både lugubre og flotte steder i løpet av vårt eventyr.

Bloodlines er et rent rollespill, og du starter med å velge en karakter blant flere vampyrklaner. Disse klanene er hele grunnkonseptet i Vampires verden, da mye av spillet handler om interne konflikter og maktkamp blant diverse vampyrfraksjoner og familier. Det er en spennende verden, og mye av grunnen til vår fascinasjon med spillet er nemlig hvor realistisk det føles.

Et liv i skyggene

Vampyrene lever altså ved siden av menneskesamfunnet, helst i store byer der det er lett å drukne i mengden. De fleste av vampyrene ønsker ingen konflikt med menneskene, og det blir ansett som svært viktig å ikke avsløre seg som vampyr. Vampyrene trenger selvsagt menneskeblod, men her er det også et poeng å ikke drepe de du bruker som føde - de fleste vampyrene setter pris på siste rester av sin menneskelighet, og ønsker ikke å skade. Spillet straffer deg altså for å drepe uskyldige og avsløre din vampyridentitet eller utføre ulovlige handlinger foran mennesker. Skal du tappe noens blod, sørg for å få dem med til en mørk bakgate først!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer