HP Envy 34

Vanvittig alt-i-ett-PC med 5K-skjerm

HP satser på at folk er på hjemmekontor litt til, eller får overtalt sjefen til å oppgradere PC-en sin.

HP ENVY 34 AIO: Denne kunne nok mange ønsket å ha på hjemmekontoret, men da må du ut med minst 29 999 kroner. Foto: HP
HP ENVY 34 AIO: Denne kunne nok mange ønsket å ha på hjemmekontoret, men da må du ut med minst 29 999 kroner. Foto: HP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

HP, som er en av verdens største PC-produsenter, traff trolig godt med fjorårets lansering av alt-i-ett-PC-en HP Envy 32, som ble lansert noen måneder ut i pandemien.

Dinside var alene i Norge om test av Envy 32 og omtalte den som «en hjemmekontorists drømme-PC». Blant annet takket være den gode ytelsen og store skjermen.

I år følger HP opp med lanseringen av HP Envy 34 AIO, med større skjerm, raskere prosessor og bedre grafikkort.

Ultrabred 5K-skjerm

Den nye modellen er av typen ultrabred i et 21:9-format som gir mer plass i bredden sammenliknet med en tradisjonell 16:9-skjerm, og som skal dra nytte av det nye Snap-oppsettet i Windows 11. Skjermen har for øvrig 5K-oppløsning, 5120 x 2160, og en fargenøyaktighet på 98 prosent DCI-P3.

HP Envy 34 AIO kan konfigureres med inntil 8-kjerners 11. generasjon Intel Core i9-prosessor og Nvidia GeForce RTX 3080-grafikk.

Du kan oppgradere både lagringsplass og minne, og HP opplyser at PC-en har to M.2-spor (opptil 2 TB) og fire spor for minnebrikker (opptil 128 GB). Den er også velutstyrt med porter:

  • 6x USB-A
  • 2x Thunderbolt 4
  • 1x USB-C
  • 1x HDMI ut
  • 1x kombinert hodetelefon- og mikrofonkontakt
  • 1x SD-kortleser
  • 1x Ethernet

Av fiffige detaljer leveres PC-en med et kamera som kan festes magnetisk til skjermens fire sider, og foten har en integrert lader på 15 watt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer