Vår mening

Publisert

Denne pakken er ikke egnet for nybegynneren, hvis det da ikke er snakk om en svært teknisk anlagt person. For å få glede av denne pakken, bør du være langt mer enn middels interessert i å lage egne samples, instrumentlyder og programmer på microWave.

Men da er det til gjengjeld mulig å lage et lydbilde som går langt utenpå det som er mulig med andre løsninger i denne produktgruppen.

Maskinvaren er litt gammeldags på grunn av ISA-bussen, men dette behøver ikke by på problemer hvis PCen først og fremst skal brukes som musikkmaskin.

Kanskje en egen kraftpakke?

Det er også mulig å bruke Terratec-systemet til å lage et ekstra, frittstående instrument, i tillegg til den PCen du bruker til harddiskopptak.

Du kan for eksempel installere systemet i en svært rimelig Pentium-MMX PC. Kravet til harddisk og skjermkort er ikke stort, og en 15-tommers skjerm får du for noen hundrelapper. PCen blir da en kombinert 64-stemmers sampler og 10-stemmers microWave-synth, som du kobler til hoved-PCen med MIDI. Med digitale utganger er du sikret topp lydkvalitet, og du får musikalske resurser som er vanskelige å matche ved å kjøpe en vanlig MIDI-synth, sampler eller annen lydmodul!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer