Vår utvalgte maskin

Vår utvalgte maskin
Publisert
Sist oppdatert

I dag har de aller fleste nye PCer som ikke ligger på bunnen av prisskalaen en generell ytelse som i de fleste sammenhenger er mer enn man trenger. Det er mange andre ting enn prosessoren som er flaskehalsene, i mange tilfeller er det bare den siste lille "snap-en" som merkes på en PC med spesielt kraftig prosessor.

I den daglige bruk er det internett som er flaskehalsen, harddisken, kortleseren/minnekortet eller det optiske drevet. Bare når du driver med rendring av video, tung bildebehandling eller kjører kompliserte musikkprogrammer er prosessorytelsen egentlig kritisk.

Grafikkytelsen er også bare kritisk i forbindelse med kompliserte spill, for de fleste andre formål er rimelige løsninger gode nok. Til og med integrerte løsninger kan levere tilstrekkelig kraft til HD-video og de fleste spill.

Det som gir den gode brukeropplevelsen er heller en stor skjerm med god kvalitet og høy oppløsning, samt god lagringsplass

Vi skriver dette om Toshibaen fra Netshop:

Denne maskinen har den største skjermen med høyest oppløsning, har Blu-ray spiller/DVD-brenner, 6 GB minne, en terabyte diskplass og ellers det man forventer og litt til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer