Vår vurdering av PC-tilbudene

Som vanlig er mange av tilbudene like, men det er et par som byr på litt færre kompromisser enn de andre. Her er vår vurdering av maskinvaren!

Publisert

I denne artikkelen går vi gjennom de viktigste bestanddelene i hvert tilbud, fra maskinvare til garantiordninger. Vi har trukket frem spesielt viktige egenskaper og/eller mangler i de forskjellige tilbudene.

Generelt om design

Det er ikke veldig lenge siden at design var det leverandørene tenkte minst på. Ting har heldigvis forandret seg, og de fleste har denne gangen satset på kabinett, tastatur og skjerm i sort og grått. Hva som er god design er selvsagt en smaksak, personlig har vi mest sansen for PCene fra Komplett.no og MPX. Her finner du bilder av alle sammen.

Kabinettet

Det nytter lite med god design dersom innholdet ikke står i stil. Samtlige PCer i denne oversikten har praktiske kabinetter med tilkoblinger i fronten - som forenkler prosessen med å tilkoble kamera, øretelefoner etc. Tabellen under forteller litt mer om forhandlernes valg av kabinett.

Byggekvaliteten på kabinettene er etter våre erfaringer generelt brukbare, men også her er det en del variasjoner, noe også prisen beviser. For eksempel koster strømforsyningen og kabinettet fra Komplett.no omtrent det dobbelte av kabinettet fra Multicom!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.