Vår vurdering av tilbudene

Vi kan med stor grad av sikkerhet si at dersom du har 12.000 kroner å bruke på en spill-PC, får du i skrivende stund ikke bedre tilbud enn de beste i denne oversikten.

Publisert

Samtlige 8 PCer i oversikten byr på forrykende grafikkytelse, men leverandørene har tenkt litt forskjellig når maskinene er blitt spesifisert. Her går vi igjennom de viktigste detaljene!

Kabinett

Designmessig synes vi samtlige kabinetter denne gangen tar seg bra ut. Men det er noen som skiller seg ut fra de andre, først og fremst synes vi kabinettet fra Netshop har mest "gamer-look", mens den vakreste designen har utvilsomt Cooler Master-kabinettet fra Komplett.no.

Når vi ser litt under overflaten, er det faktisk på kabinettsiden de største forskjellene ligger - også prismessig. Mens for eksempel Mamoz Data har brukt et enkelt kabinett som de selger i butikken for 295 kroner, koster kabinett+strømforsyng på Komplett-PCen ca 1.600 kroner! Det betyr at Mamoz Data har hele 1.300 kroner mer enn Komplett å bruke på de andre bestanddelene enn Komplett.no.

En annen ting som er verdt å nevne, er at strømforsyningen i halvparten av PCene er på 350W. Det kan bli litt lite med strømkrevende grafikkløsninger og mye ekstrautstyr. Her fortjener nok en gang Komplett.no ros for sin stillegående Hiper-strømforsyning på hele 480W.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer