Våre anbefalinger 2003

Nok et testår er over, og totalt rakk vi å teste nesten 40 maskiner i 2003. Her ser du hvilke av dem vi likte aller best!

Våre anbefalinger 2003

Det er ikke til å stikke under en stol at Intel Centrino-plattformen har imponert oss. Maskinene er ofte lette, har høy ytelse, støyer lite og har lang batterilevetid. Alt dette gjør at velger du en PC basert på Intel Centrino (Pentium M-prosessor, samt Intel brikkesett og WLAN) er sjansene store for at du også har gjort et klokt valg.

Utviklingen på bærbar-markedet har gått med rakettfart i høst. PCene er blitt billigere, fått mer utstyr, og ikke minst: de er blitt bedre. Legger du 12-15.000 kroner på bordet, får du helt sikkert en modell som kan erstatte den stasjonære PCen for de aller fleste av oss.

Vi har plukket ut tre modeller som har gjort sterkt inntrykk på oss, alle tre er modeller som dukket opp mot slutten av året.

For den mobile og prisbevisste

Hvis du ønsker den beste kombinasjon mellom ytelse, mobilitet og pris, finner du nå mange aktuelle modeller i prisklassen 13-15.000 kroner inkl mva. Dette er en svært populær prisklasse, og vi har testet mange av maskinene i klassen i 2003.

Den aller beste kombinasjonen synes vi likevel at Acer Travelmate 291LCi byr på. Den koster rundt 13.000 kroner inkl mva, og her er et utdrag fra vår konklusjon:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.