Apper for Windows 10

Våre appfavoritter til Windows 10

Disse bør du sjekke ut i Microsoft Store.

MICROSOFT STORE: Det er ikke kanskje den mest omfattende appbutikken, men Microsoft Store har flere interessante verktøy. Foto: Skjermdump
MICROSOFT STORE: Det er ikke kanskje den mest omfattende appbutikken, men Microsoft Store har flere interessante verktøy. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

To år etter at Dinside-nåværende redaktør Bjørn Eirik Loftås oppfordret Microsoft om å lage en appbutikk i samme stil som Apples App Store for Windows, så Windows 8 dagens lys. På plass var en ny appbutikk kalt Windows Store.

Siden den gang har den digitale butikken byttet navn og heter nå kun Microsoft Store, og består nå av apper, spill (både for Windows 10 og Xbox One), film og TV-serier og man kan faktisk også bestille fysiske produkter fra butikken.

Få også med deg: Her er mobilappene vi ikke klarer oss uten.

Noe begrenset utvalg

Utviklerne har ikke akkurat kastet seg over appbutikken i Windows 10 og den er fremdeles på ingen måte like stor som Play Store til Android og App Store til iOS. Men Microsoft Store har faktisk sine gullkorn og man finner for eksempel store og populære apper som Spotify, Netflix, Amazon Audible, VLC, WhatsApp, Facebook, Instagram – som ikke iPad har – og utskjelte iTunes.

Ja, Apple har faktisk lansert en app i Microsoft Store. Det har derimot ikke Google, så du vil ikke finne offisielle utgaver av Gmail, Maps, YouTube eller Google Search.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer