Våre erfaringer og konklusjon

Bilde- og lydkvalitet var overraskende høy. Men alt var dessverre ikke bare fryd og gammen.

Publisert
Sist oppdatert

Begeistringen var stor da spilleren, etter å ha smakt litt på platen i noen sekunder, starter avspillingen. I displayet begynner sekundene å telle, og krystallklare bilder ruller over skjermen.

Super kvalitet!

Bildekvaliteten på en DVD-film er langt bedre enn det som strengt tatt er nødvendig for en vanlig TV-skjerm. Begrensningen i TV-formatet kommer DivX-formatet til gode. Kvaliteten på vår DVD-kopi var overraskende høy, faktisk så høy at vi hadde hatt problemer med å skille den fra originalen. Det er oppsiktsvekkende, med tanke på at komprimeringen var i størrelsesorden 1:8. Lyden var også upåklagelig.

De første nedturene

Vi bestemte oss for å prøve de forskjellige funksjonsknappene på fjernkontrollen, og fikk snart vår første "karamell". Spolingen virket ikke! Vi forsøkte med sporskifteknappen, men da begynte filmen på nytt. Etter å ha besøkt FAQ-listen på KiSS Technologys nettsider, fant vi ut at en spesiell søk-knapp på fjernkontrollen gjør det mulig å hoppe til et valgt tidspunkt i filmen. Dette funket for såvidt, men det gikk ganske tregt. I følge KiSS inneholder de "endelige" brukerveiledningene informasjon om dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer