Våre erfaringer

Alle DVD-spillerne med DivX-støtte vi har testet så langt har hatt en god del barnesykdommer. En av dem har vært hastighet. Det har for eksempel tatt lang tid å starte avspilling av filmene, og spoling har nærmest vært et fremmedord. Med Asono-spilleren hører disse problemene til fortiden.

Publisert
Sist oppdatert

Vi koblet spilleren til TVen ved hjelp av en scart-kabel. Dette følger ikke med, kun kompositt. Bildet var forvrengt, så vi ante at det måtte med standard TV-system å gjøre. En kjapp titt i manualen førte oss til knappen P/N på fjernkontrollen, og et par trykk senere hadde vi valgt PAL, og fikk frem det klare blå oppstartsbildet.

En liten tur innom Setup gav oss langt flere valg enn vi vanligvis ser på DVD-spillere i denne klassen. Her kan du tilpasse lyd og bilde til fingerspissene.

Se bilder fra menyene

DVD-avspilling

Vi prøvde en rekke DVD-filmer, både originaler og sikkerhetskopier brent på billige DVD-R/+R/-RW/+RW plater fra produsenter som Princo og WhiteLabel. Spilleren hadde absolutt ingen problemer med noen av platene vi prøvde med, og spilte også våre Sone1-filmer helt fint. Denne spilleren er med andre ord sonefri.

Den reagerte lynkjapt på signaler fra fjernkontrollen, og hopping mellom kapitlene gikk som en drøm.

Under avspilling kan du gjøre mye spennende fra fjernkontrollen. Du kan for eksempel få frem et kontrollpanel med vanlige valg på skjermen, og bruke piltastene og select-knappen på fjernkontrollen til å styre det. Du kan også få detaljert informasjon om bitrate, lyd etc.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer