Våre erfaringer

Å lage sine egne DVD-opptak er slett ingen sak med Mustek DVDR100A. Noen innvendinger har vi dog, men er de til å leve med?

Publisert
Sist oppdatert

Selve installasjonen av opptakeren var enkel. Den innebygde TV-tuneren sørget for at alle kanaler ble lagret automatisk. Kvaliteten på bildet fra den interne tuneren var like bra som i tuneren i TVen. I tillegg har opptakeren innganger for SVideo, scart og kompositt, og du veksler enkelt mellom kilde fra fjernkontrollen. Vi savnet en komposittinngang i fronten, for enklere tilkobling av midlertidig karakter, for eksempel kamera. En digital inngang for DV fantes heller ikke.

Mer irriterende var det at enheten støyer ganske mye, både under opptak og avspilling. Støyen minner om en PC/XBox/PS2, og skyldes at den er utstyrt med en vifte som blåser ut luft fra kabinettet på baksiden. Til tross for viften ble opptakeren temmelig varm etter en stunds bruk.

Opptakene

Selve opptakene gikk greit, og startet momentant da vi trykket på record-knappen. 1 og 2 timers modi gav naturlig nok best kvalitet, og var normalt veldig vanskelig å skille fra originalen. Ved et par tilfeller opplevde vi at enkelte flater med skarpe farger hadde en tendens til å flimre litt ved raske bevegelser, men vi opplevde ikke dette så ofte at det ble plagsomt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer