Våre erfaringer

DP-508 reagerer langt raskere på knappene enn vårt tidlige testeksemplar av DP-450, og de siste programoppdateringene har dessuten gjort spilleren langt mer stabil.

Publisert
Sist oppdatert

Menysystemet er oversiktlig, og finnes også i norsk språkdrakt. Når du starter spilleren første gangen blir du møtt med en veiviser som hjelper deg med å sette spilleren opp korrekt med hensyn til lyd, bilde og nettverksinnstillinger. Prosessen inkluderer også formatering av harddisken, noe som tar noen minutter.

En av våre store innvendinger i testen av DP-450 var at du ikke kunne ha flere datatyper på en CD/DVD. Dette problemet er nå eliminert. Når du setter i platen blir du møtt med en meny som ber deg velge hvilken datatype du ønsker å spille av, mens DVD-filmer og musikk-CDer (CDDA) starter avspilling automatisk.

DVD-avspilling

Spilleren er sperret på sone 2, og spiller også hjemmebrente filmer på DVD-R(W) og DVD+R(W), samt MiniDVD (DVD-struktur på CDR-plate). Det hendte at DP-508 stoppet opp et lite sekund mellom to kapitler ved et par anledninger på et par av våre testfilmer.

Bilde- og lydkvalitet er upåklagelig, men spilleren har ingen resume-funksjon, selv ikke under avspilling av DVD-filmer. Hvis du trykker på stop-knappen under filmen, må du pent finne deg i å begynne fra starten igjen når du eventuelt ønsker å ta opp tråden. Mengden informasjon du kan få på skjermen under DVD-avspilling er dessuten begrenset i forhold til de fleste andre, langt rimeligere DVD-spillerne vi har testet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer