Våre erfaringer

Det første vi merket under testen var at spilleren reagerte langt kjappere på kommandoer enn spilleren fra Kiss.

Publisert
Sist oppdatert

Fra spilleren skrus på til den er klar til å spille av en DivX-plate, tar det rundt 10-15 sekunder. Det er ikke imponerende kjapt, men det er kjappere enn Kiss DP-450. Første gang vi skrudde den på, var bildet i sort/hvitt. Det viste seg at den var stilt inn på NTSC, men ved å trykke på "setup" på fjernkontrollen hadde vi snart svitsjet til PAL.

Menyene er ekstremt fargerike og lette å manøvrere seg i. Det vi reagerer på, er at programvaren ikke støtter flere operasjoner samtidig, du kan for eksempel ikke trykke på EJECT-knappen mens du er inne i SETUP-menyen, og du kan heller ikke entre SETUP under avspilling av media. I og for seg ikke noe stort problem.

God kvalitet

Vi testet med et par DVD-filmer først, og kunne raskt konkludere med at lyd og bilde var av god kvalitet. På fjernkontrollen har du en knapp for å svitsje mellom språkspor og undertekster, og uheldigvis står det bare Language 01, 02 på skjermen, så du må vente til teksten kommer frem før du kan vite hvilket språk/undertekst som er valgt. Småirriterende.

Støtter flere filtyper på samme plate

Vi brant en CDer med diverse innhold, alt fra DivX-film til MPEG1 og MPEG2-klipp, JPG-bilder og MP3. Da vi puttet platen i spilleren dukket det opp en ny meny; "Media Library". Her blir innholdet på CDen automatisk sortert under Audio, Video og Photo Pictures. Du kan også enkelt lage dine egne spillelister, som kan inneholde alle tre typer media. Disse blir lagret til du skrur av spilleren eller tar ut platen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer