Våre Firefox-favoritter

Alle våre favorittutvidelser samlet i ett.

Utvid nettleseren med godbiter vi har håndplukket.
Utvid nettleseren med godbiter vi har håndplukket. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi bruker forskjellige nettlesere i redaksjonen, men de av oss som bruker Firefox som primærnettleser bruker den først og fremst fordi den lar seg utvide i alle bauger og kanter.

Men hvilke utvidelser er det verdt å installere? Vi har tatt en gjennomgang av utvidelsene vi har installert og plukket ut våre favoritter.

Disse har vi deretter samlet i en collection. Vi har lagt til en og annen utvidelse jevnt og trutt, og nå inneholder samlingen ikke mindre enn 50 utvidelser som alle er hensiktmessige. Vær dog klar over at det ikke er så veldig lurt å installere absolutt alt, siden Firefox da går tregere og krever mer minne, så plukk med omhu!

Hvem som helst kan lage slike samlinger av utvidelser og dele med andre, og det kjekke er at det også går an å RSS-abonnere på en collection slik at man til en hver tid vil få det med seg dersom det legges til nye utvidelser i samlingen.

Få Chromes godbiter i Firefox

Vår samling av utvidelser vi setter ekstra pris på finner du på https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/collection/dinsidedata.

Til hver utvidelse har vi også lagt på en kommentar om hvorfor vi liker den godt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer