Våre PC-valg september 2003

Vi trekker frem to tilbud denne gangen, som begge er knallgode, men til forskjellige typer brukere.

Publisert

At det har vært vanskelig å kåre en vinner, er nærmest som en klisjé å regne i denne sammenhengen. Det er helt tydelig at de forskjellige leverandørene tenker temmelig likt, og har omtrent de samme marginene å gå på når de skal regne seg frem til de beste tilbudene.

Allround-PCen

Men det er spesielt én leverandør som tør å sprenge grenser, og det er Multicom. Denne gangen slår de til med en PC som leveres med en stor LCD-skjerm. PCen har ellers egenskaper som gjør den egnet for de aller fleste PC-oppgavene, kanskje med unntak av de mest krevende 3D-spillene.

Hvis du derimot ikke er så opptatt av spill, og er lei av tubeskjermen, er dette et knalltilbud! Stå på, Multicom!

Kraft-PCen

Når det gjelder rå datakraft og oppgraderingsvennlighet, stiller mange av de andre tilbudene omtrent likt. Men det er én leverandør som etter vår mening er et knappenålshode foran konkurrentene, og det er PS Data. Med svært kraftig grafikk, skjerm som ikke flimrer i høy oppløsning, samt en DVD-brenner som takler både + og - formatene, er dette et knalltilbud i ordets rette forstand.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer