Velg riktig PC og mobil til studiestart

Våre tekno-anbefalinger til deg som er student

Det kan være mye penger å spare på å kjøpe fjorårets modeller eller brukt, uten at det betyr noe særlig for brukeropplevelsen.

DIGITAL STUDIEHVERDAG: Bærbare PC-er, nettbrett og mobiler er blitt viktige hjelpemidler for studenter og skole-elever. Men hva trenger man? Foto: Kirsti Østvang
DIGITAL STUDIEHVERDAG: Bærbare PC-er, nettbrett og mobiler er blitt viktige hjelpemidler for studenter og skole-elever. Men hva trenger man? Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lenger bare skolebøker som må kjøpes inn når et nytt studieår starter. Bærbare PC-er har blitt et viktig verktøy, om ikke det viktigste, i studiehverdagen, i tillegg til at det er en del annet elektronisk utstyr som man enten må eller av forskjellige årsaker vil ha.

Så hva er de lureste dingsekjøpene til studiestart? Vi har saumfart det vi har gjort av tester i senere tid for å gi deg en oversikt over hva du bør se etter.

Bærbar PC

Det du kanskje har mest bruk for når du skal studere, er en bærbar PC.

Vi har nylig sjekket de beste PC-tilbudene for skolestart 2018, hvor HP 14, som du i skrivende stund får for 3.795 kroner fra Elkjøp (obs, tilbudet varer bare ut denne uka, altså til og med 31. august). Denne maskinen har en relativt kraftig prosessor, har godt med lagringsplass og en høyoppløst og god skjerm.

Har du mer penger å rutte med, har vi testet flere gode PC-er i år, og du kan se en full oversikt over våre PC-tester her.

Noe av det ypperste på bærbar-fronten akkurat nå er Huawei Matebook X Pro, men dette er en datamaskin som koster 19.000 kroner. Ikke akkurat en studentvennlig pris.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer