Våre vurderinger - plusser og minuser

Først bør du vurdere om du kan klare deg med 2 megapixels. Er svaret ja, og du aksepterer prisen, er det bare å handle. Du vil definitivt ikke bli skuffet. Jeg har selv hatt forgjengeren i et års tid og vært svært godt fornøyd.

Publisert
Sist oppdatert

Canon Digital IXUS 330 er sikret popularitet på sitt elegante utseende alene, men det er ikke bare det lekre designet som tiltaler meg. Om vi ser bort fra begrensningen på 2 millioner bildepunkter, har kameraet alle de egenskaper og funksjoner som forventes av et enkelt amatørkamera. Det er lite, men ikke for lite, det er lett, men ikke for lett, det har begrensede manuelle muligheter, men ikke for begrenset. Slik kunne jeg fortsette.

Til tross for de mangelfulle manuelle mulighetene, har kameraet gode finesser å by på, som videoopptak, stifting av bilder og fjernstyring fra PC-en ved hjelp av programmer Remote Capture. Synd at kameraet ikke kan kobles opp mot et program for levende nettkommunikasjon.

Optisk holder Digital IXUS 330 alminnelig høyt nivå, men egenskapene i makroområdet er jeg meget misfornøyd med. Den generelle bildekvaliteten er likevel svært tilfredsstillende. Kameraet arbeider hurtig, det har nøyaktig og rask autofokus, relativt god automatisk hvitbalanse og gjennomgående nøyaktig eksponering. Dessverre er AF-lampen nærmest ubrukelig, akkurat som tilfellet var med Digital IXUS v2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer