Vårt PC-valg april/mai 2004

Lett å kåre en vinner? Nei, ikke denne gangen heller. Men etter nitidig arbeid er vår favoritt omsider klar.

Publisert

Utvalget av butikker i oversikten er ikke tilfeldig. Hver måned har vi med de leverandørene som alltid leverer gode tilbud, og som har et godt produksjons- og supportapparat som gjør PC-kjøpet til en trygg affære. Nye aktører får prøve seg med jevne mellomrom, noen er med bare én gang, mens andre er konkurransedyktige og fortjener å bli trukket frem måned etter måned.

Denne gangen har vi sett nærmere på seks PC-tilbud, og uansett hvem du velger av disse gjør du ikke dårlige kjøp.

Vårt valg

Aller mest for pengene denne gangen mener vi du får dersom du handler hos Komplett.no. Det skyldes først og fremst at dette er en fremtidsrettet PC basert på 64-bits teknologi, med et høyt utstyrsnivå og ikke minst tøft design. Men med i vurderingen har vi også tatt at Komplett.no har en meget god garantiordning, der reparatøren kommer hjem til deg dersom PCen slår krøll på seg.

Alternativene

Hakk i hæl kommer en annen 64-bits PC fra Mamoz Data, men også PS Data sitt bidrag fortjener å bli trukket frem med sitt svært høye utstyrsnivå - begge disse PCene bør tas i betraktning, spesielt dersom du er glad i mye lagringsplass. Og er du glad i spill, kommer du ikke unna NetShops PC.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer