Vårt PC-valg april/mai 2004

Lett å kåre en vinner? Nei, ikke denne gangen heller. Men etter nitidig arbeid er vår favoritt omsider klar.

Publisert

Utvalget av butikker i oversikten er ikke tilfeldig. Hver måned har vi med de leverandørene som alltid leverer gode tilbud, og som har et godt produksjons- og supportapparat som gjør PC-kjøpet til en trygg affære. Nye aktører får prøve seg med jevne mellomrom, noen er med bare én gang, mens andre er konkurransedyktige og fortjener å bli trukket frem måned etter måned.

Denne gangen har vi sett nærmere på seks PC-tilbud, og uansett hvem du velger av disse gjør du ikke dårlige kjøp.

Vårt valg

Vårt PC-valg april/mai 2004

Aller mest for pengene denne gangen mener vi du får dersom du handler hos Komplett.no. Det skyldes først og fremst at dette er en fremtidsrettet PC basert på 64-bits teknologi, med et høyt utstyrsnivå og ikke minst tøft design. Men med i vurderingen har vi også tatt at Komplett.no har en meget god garantiordning, der reparatøren kommer hjem til deg dersom PCen slår krøll på seg.

Alternativene

Hakk i hæl kommer en annen 64-bits PC fra Mamoz Data, men også PS Data sitt bidrag fortjener å bli trukket frem med sitt svært høye utstyrsnivå - begge disse PCene bør tas i betraktning, spesielt dersom du er glad i mye lagringsplass. Og er du glad i spill, kommer du ikke unna NetShops PC.

Og glem ikke å sammenligne PC-tilbudene før du bestemmer deg for PCen som passer deg best.

Neste sammenligning kommer i begynnelsen av juni. Frem til da - lykke til med eventuelle PC-kjøp!

Tilbake til PC-oversikten

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer