Vårt PC-valg i februar

Å sammenligne PC-tilbud er vanskelig, men også svært hyggelig - rett og slett fordi du får vanvittig mye for pengene hos samtlige leverandører i vår oversikt.

Publisert

Nok en gang var det et relativt jevnt løp mellom de beste, men vi mener det er et tilbud som er strået hvassere enn de andre, og det er det Hardwarebutikken som står for. Du kan like godt lære deg navnet på nykommeren med det samme.

Vårt PC-valg i februar

Raskeste brenner, harddisk, prosessor...

PCen fra Hardwarebutikken er helt i toppen på de fleste områder, med rask prosessor, DVD-brenner, stor serialATA-harddisk og gode utbyggingsmuligheter. Du får dessuten trådløst tastatur og trådløs optisk mus.

Det finnes PCer i oversikten med raskere grafikkløsninger, men totalt sett mener vi at denne PCen gir aller mest for pengene denne gangen.

Her finner du vår omtale av Hardwarebutikkens tilbud

Når størrelsen betyr noe...

Vi har også lyst å trekke frem en riktig outsider - den klart mest kompakte løsningen, som kommer fra PCutstyr.no. Er du opptatt av at PCen skal ta minst mulig plass, med praktiske tilkoblinger i fronten, og bryr deg lite om utbyggingsmuligheter og 3D-grafikk, er dette et flott valg.

Her finner du vår omtale av PCutstyr.nos tilbud

Men som vanlig - ikke bestem deg før du har sjekket alle de seks tilbudene - og etter å ha sammenlignet spesifikasjonene mot de andre i oversikten.

Tilbake til pristest-forsiden.

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer