Vårt PC-valg i november 2004

Mange svært gode tilbud denne gangen, og valget falt til slutt på en aktør som har vunnet flere ganger før. Mamoz-PCen skal testes mot PCene fra Netshop, PS Data og Komplett!

Vårt PC-valg i november 2004
Publisert

Valget vårt falt til slutt på PCen fra Mamoz Data, som etter vår mening er en tilnærmet kompromissløs PC-pakke til denne prisen: Du får en PC med bra design, massevis av utstyr, stor harddisk, rikelig med minne, raskt grafikkort, samt en bra programpakke som du kan starte med.

Dette er en PC du garantert vil få glede av lenge, uten behov for oppgradering.

Netshop billigst

Vi merker oss også at Netshop er 1.000 kroner billigere enn de andre. Deres tilbud matcher flere av 11.000-tilbudene, og bør absolutt tas i betraktning dersom du egentlig har satt deg en grense på ti lapper.

Testeksemplarer er bestilt

Nå skal vi teste Mamoz-PCen mot 3 av de argeste konkurrentene. Vi bad dere velge ut deres favoritter, og det ble til slutt Netshop, PS Data og Komplett som kom gjennom nåløyet.

Disse fire PCene ble bestilt inn til vår lab fredag 12. november. Faktorer som byggekvalitet, støynivå etc vil også bli vurdert. Resultatene fra testene vil du kunne lese om på DinSide.no så snart vi er ferdig!

Her er lenke til alle PC-vurderingene i november:

[Komplett.no] [Mamoz Data] [MPX] [Multicom] [Netshop] [PCutstyr.no] [PS Data] [Pyton.no]

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer