Vårt PC-valg januar 2004

Vi er mektig imponert over den vellykkede "omstillingsprosessen" fra 2003. Samtlige butikker byr på mer for 8.000 kroner enn vi hadde turt å håpe på. Men blant alle tilbudene har vi plukket ut to favoritter.

Publisert

Hvis vi hadde gitt terningkast til butikkene, hadde vi stort sett gitt femmere til samtlige tilbud. Og enkelte av butikkene serverer PC-tilbud i 8.000 kroners klassen som hadde kunnet konkurrere mot de beste PCene til 10.000 kroner i november-oversikten. Det sier litt om utviklingen!

De meste kompromissløse denne måneden er etter vår mening Mamoz Data og Komplett.no.

Komplett.no

Vårt PC-valg januar 2004

Komplett.no sitt tilbud bør være førstevalget dersom du ønsker en PC som yter svært godt i alle de nyeste 3D-spillene, og kan klare deg uten DVD-brenner en stund til. PCen har dessuten gode utbyggingsmuligheter, stor skjerm og bra med lagringsplass, og en fin programpakke får du med på kjøpet.

Er du skeptisk til å handle PCer over nettet vil du i tillegg sette pris på garantiordningen til Komplett.no. Den innebærer at teknikere kommer hjem til deg og hjelper deg med maskinvareproblemer i hele 3 år, uansett hvor du holder hus! Imponerende.

Les mer om Komplett.no's tilbud her

Mamoz Data

Vårt PC-valg januar 2004

Hvis du derimot godtar å gå ned litt i grafikkytelse og klarer deg uten SerialATA og RAID-støtte, bør førstevalget ditt være Mamoz Datas PC. Her får du nemlig oversiktens største harddisk og i tillegg får du en DVD-brenner som tar "alle" formater.

Og fortsatt får du både 19" skjerm, 512 MB minne, gode utbyggingsmulighter og ikke minst - du får en PC som tar seg godt ut. Også viktig for mange. Programpakken er også bra.

Les mer om Mamoz Datas tilbud her

En outsider

Det er i tillegg enda en PC som vi mener fortjener å bli trukket fram, og det er PCen fra Multicom. Hvis du verdsetter gode kommunikasjonsløsninger, og i tillegg har behov for en skriver, og synes dette er viktigere enn stor skjerm og lynkjapp grafikk, bør du absolutt ta denne PCen med i vurderingen.

Les mer om Multicoms tilbud her

Hva synes du?

Hvem har det beste tilbudet? (Avsluttet)
Komplett.no(66%) 498
Mamoz Data(12%) 93
PS Data(9%) 68
Multicom(5%) 41
Total Data(2%) 16
PCutstyr.no(2%) 13
ITbutikken(2%) 12
PCEksperten(1%) 11
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Har du andre behov, bør du absolutt sjekke samtlige tilbud, for eksempel ved å sammenlige tilbudene mot hverandre!

Tilbake til testforsiden

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer