Vårt PC-valg januar 2004

Vi er mektig imponert over den vellykkede "omstillingsprosessen" fra 2003. Samtlige butikker byr på mer for 8.000 kroner enn vi hadde turt å håpe på. Men blant alle tilbudene har vi plukket ut to favoritter.

Publisert

Hvis vi hadde gitt terningkast til butikkene, hadde vi stort sett gitt femmere til samtlige tilbud. Og enkelte av butikkene serverer PC-tilbud i 8.000 kroners klassen som hadde kunnet konkurrere mot de beste PCene til 10.000 kroner i november-oversikten. Det sier litt om utviklingen!

De meste kompromissløse denne måneden er etter vår mening Mamoz Data og Komplett.no.

Komplett.no

Komplett.no sitt tilbud bør være førstevalget dersom du ønsker en PC som yter svært godt i alle de nyeste 3D-spillene, og kan klare deg uten DVD-brenner en stund til. PCen har dessuten gode utbyggingsmuligheter, stor skjerm og bra med lagringsplass, og en fin programpakke får du med på kjøpet.

Er du skeptisk til å handle PCer over nettet vil du i tillegg sette pris på garantiordningen til Komplett.no. Den innebærer at teknikere kommer hjem til deg og hjelper deg med maskinvareproblemer i hele 3 år, uansett hvor du holder hus! Imponerende.

Les mer om Komplett.no's tilbud her

Mamoz Data

Hvis du derimot godtar å gå ned litt i grafikkytelse og klarer deg uten SerialATA og RAID-støtte, bør førstevalget ditt være Mamoz Datas PC. Her får du nemlig oversiktens største harddisk og i tillegg får du en DVD-brenner som tar "alle" formater.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer