Vårt PC-valg juni 2004

Generelt synes vi du har ekstremt mye bra å velge mellom denne gangen, faktisk er hele 5 tilbud så gode at vi måtte gjennom mange runder i redaksjonen før vi ble enige om en vinner.

Vårt PC-valg juni 2004
Publisert

De fem tilbudene som skilte seg ut i vurderingen, er de fem som er basert på Athlon 64-prosessor, Komplett.no, MPX, Pyton.no, Mamoz Data og Netshop. Det er i praksis små forskjeller mellom dem, og vi kan derfor slå fast at samtlige fem gir deg svært mye for pengene, og kan anbefales.

Vi satt derimot igjen med to tilbud som vi mener er strået hvassere enn de tre andre, og det er tilbudene fra Komplett.no og MPX. Begge har en suveren garantiordning, og løsningene er fremtidsrettede, og bare kvalitetskomponenter er benyttet.

Vårt valg havnet til slutt på MPX sin PC, siden den har større og raskere harddisk, samt trådløst nettverkskort, noe vi mener er av mer praktisk nytte for de fleste enn det noe raskere grafikkortet i Komplett.no sin PC. For øvrig er disse to PCene, slik vi ser det, omtrent jevnbyrdige.

Støysvake alternativer

Foruten vinneren og Komplett.no, må vi trekke frem PCene fra Mamoz Data og Pyton.no, som begge består av støysvake løsninger i nær sagt alle ledd. All honnør til dem for det, mange er spesielt opptatt av støyproblematikk. Disse PCene bør absolutt være med i vurderingen!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer