Vårt PC-valg mai/juni

Først av alt: Dette er sannsynligvis de åtte beste PC-tilbudene du finner til 10.000 kroner akkurat nå. Sammen med våre lesere har vi plukket ut fire favoritter, som skal testes grundig i vår lab.

Publisert

Her er vår rangering:

Nederst: PCutstyr og Digital Impuls sine PC-pakker er solide, men de når ikke helt opp mot de beste i denne harde konkurransen

Midt på treet.Bedre kjøp gjør du hos Komplett, PS Data, MPX og Multicom. Her inngår du rett og slett færre kompromisser, men de aller beste kjøpene mener vi du denne gangen gjør hos

Vinnerne:Netshop og Mamoz Data. Her får du svært kraftige og velutstyrte PC-pakker med stor flatskjerm, og PCene passer like godt til spill og multimedia som til nettsurfing og arbeid på hjemmekontoret.

PCene har mange likhetstrekk, men det er likevel et par forskjeller som du bør merke deg. Velger du Mamoz Data får du mest lagringsplass av de to, du får også med en minnekortleser. Velger du Netshop får du til gjengjeld litt mer prosessor- og grafikkytelse.

Fire maskiner skal testes

I en avstemning som har gått de siste dagene her på DinSide Data, plukket dere lesere ut PCene fra Komplett.no og MPX. Disse PCene er bestilt inn og vil bli sammenlignet mot våre to favoritter i vår testlab. Resultatene fra testen vil du kunne lese på dinside.no/data i neste uke!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.