Vårt PC-valg mars 2004

Så var første runde med vurdering av PC-tilbud med LCD-skjermer unnagjort, og for en forrykende runde!

Publisert

DinSide Datas PC-jury har denne gangen vurdert 8 PC-tilbud, og for å si det med det samme: Her er ingen dårlige tilbud. Uansett hvilken PC du velger, er sjansen stor for at den vil dekke dine behov for datakraft, nytte og underholdning.

Men forskjeller er det, og enkelte av dem er mer viktige for enkelte enn for andre.

64 bits kommer for fullt - Hardwarebutikken vinner igjen

Vårt PC-valg mars 2004

Vi har denne gangen sett de første PCene i oversikten som er bygd rundt den nye 64-bits arkitekturen fra AMD. Dette er spesielt spennende og fremtidsrettede løsninger som vi føler fortjener ekstra oppmerksomhet.

Til tross for at dette er vesentlig dyrere systemer, har Hardwarebutikken ikke latt dette gått på bekostning av resten av PCen - sett i forhold til konkurrentene. De byr blant annet på oversiktens kraftigste grafikkløsning, raskeste DVD-brenner, 512 MB minne, samt godt med lagringsplass på en moderne og rask SerialATA-harddisk. At PCen designmessig er lekker å se på, og leveres med trådløst tastatur og mus, trekker selvsagt heller ikke ned.

Hardwarebutikken vant i vår februar-oversikt, og det nye tilbudet er etter vårt syn det aller beste i mars!

Her kan du lese mer om tilbudet fra Hardwarebutikken

Hakk i hæl

Hva mener DU?

Hvem har det beste tilbudet? (Avsluttet)
Hardwarebutikken(34%) 159
Komplett.no(27%) 125
Multicom(10%) 45
Pyton.no(9%) 41
PS Data(8%) 39
Mamoz Data(7%) 33
IT-butikken(2%) 10
PCEksperten(2%) 9
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.

Nesten like bra er tilbudet fra Mamoz. Her får du større harddisk, men litt mer moderat grafikkytelse og litt tregere DVD-brenner. Og dersom grafikkytelse og programvare er viktigst for deg, bør du også sjekke opp tilbudene fra PS Data og Komplett.no.

Men som sagt - her er alle tilbudene gode, så du bør absolutt sammenligne PCene selv før du bestemmer deg. For eksempel kan prisene uten skjerm eller med CRT-skjerm variere ganske mye fra tilbud til tilbud, så her kan det være penger å spare ved å kjøre sammenligningsverktøyet, for deg som ikke ønsker LCDen inkludert.

Neste oversikt kommer over påske. Shalabais!

Tilbake til hovedsiden for oversikten

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer