Vårt PC-valg mars 2004

Så var første runde med vurdering av PC-tilbud med LCD-skjermer unnagjort, og for en forrykende runde!

Publisert

DinSide Datas PC-jury har denne gangen vurdert 8 PC-tilbud, og for å si det med det samme: Her er ingen dårlige tilbud. Uansett hvilken PC du velger, er sjansen stor for at den vil dekke dine behov for datakraft, nytte og underholdning.

Men forskjeller er det, og enkelte av dem er mer viktige for enkelte enn for andre.

64 bits kommer for fullt - Hardwarebutikken vinner igjen

Vi har denne gangen sett de første PCene i oversikten som er bygd rundt den nye 64-bits arkitekturen fra AMD. Dette er spesielt spennende og fremtidsrettede løsninger som vi føler fortjener ekstra oppmerksomhet.

Til tross for at dette er vesentlig dyrere systemer, har Hardwarebutikken ikke latt dette gått på bekostning av resten av PCen - sett i forhold til konkurrentene. De byr blant annet på oversiktens kraftigste grafikkløsning, raskeste DVD-brenner, 512 MB minne, samt godt med lagringsplass på en moderne og rask SerialATA-harddisk. At PCen designmessig er lekker å se på, og leveres med trådløst tastatur og mus, trekker selvsagt heller ikke ned.

Hardwarebutikken vant i vår februar-oversikt, og det nye tilbudet er etter vårt syn det aller beste i mars!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer