Vårt PC-valg mars/april 2005

Aldri før har konkurransen vært så jevn, men etter heftige diskusjoner i panelet har vi omsider fått plukket ut en vinner likevel. Nå skal Multicom konkurrere mot Netshop, Komplett og MPX i vår fysiske test over påske!

Publisert

Denne gangen var PC-tilbudene like. Nesten irriterende like. Det har gjort kåringen denne gangen spesielt vanskelig.

Valget falt på Multicom

Etter mange runder bestemte vi oss til slutt for PCen fra Multicom, først og fremst fordi den skiller seg ut som den eneste PCen med 19" skjerm, uten at det har gått på bekostningen av de øvrige spesifikasjonene - med minnemengden som eneste unntak. Vi tror likevel at folk flest vil ha mer glede av en større skjermflate enn de ekstra megabytene, og legger vi til at PCen også er den eneste som leveres med ISDN-kort/modem, ble det faktisk tungen på vekstskålen til slutt.

Vi legger likevel ikke skjul på at vi er usikre på skjermen, som for oss er helt ukjent, samt tastaturet og musen. Sistnevnte er OEM-produkter med Multicom-stempel på, og vi aner ikke hvordan kvaliteten er.

Utvalget er bestemt

Det skal derfor bli veldig spennende å se nærmere på denne PCen i våre laboratorier, og sammenligne den mot PCene fra Netshop, Komplett.no og MPX - som dere lesere valgte ut som de største utfordrerne i vår avstemning!! Resultatene vil du kunne lese på DinSide Data over påske!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer