Vårt PC-valg november 2003

Denne gangen var det spesielt tre tilbud som skilte seg fra de andre.

Vårt PC-valg november 2003
Publisert

Det aller beste tilbudet er etter vår mening er det nok en gang Mamoz.no som står for. De har utelukkende valgt raske og stillegående løsninger fra anerkjente produsenter, som sist - men forbedret PCen ytterligere i forhold til oktober, med raskere prosessor og større harddisk. Sistnevnte er hele 33% større enn hos de andre. Du får også den raskeste brenneren dersom du går for Mamoz Datas tilbud.

Vi vil samtidig trekke frem to andre, særdeles gode kandidater - Komplett.no og PS Data, som absolutt bør vurderes før du eventuelt slår til. Dermed sitter vi igjen med samme tet-trioen som i oktoberoversikten.

De to sistnevnte tilbudene er temmelig like, med noen unntak. PS Data gir deg minnekortleser og ISDN-kort/modem inkludert i prisen, og to flere USB2.0-porter enn Komplett.no. Komplett.no gir deg på sin side trådløst nettverkskort, og raskere grafikk og harddisk. De har dessuten oversiktens beste garantiordning, og sistnevnte blir tungen på vektskålen når Komplett.no stikker av med vårt "Anbefalt produkt"-stempel for november.

Gratulerer!

Forventninger

Vi er litt skuffet over at ingen denne gangen har satset på PCer med LCD-skjerm. De fleste tilbyr derimot å levere PCen med LCD-skjerm, men da mot et tillegg i prisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer