Vårt PC-valg oktober 2003

Nok en gang kunne vi ha plantet "Knalltilbud" på samtlige PCer i oversikten, men vi har likevel klart å skille ut én favoritt.

Publisert

Både PCutstyr, PS Data, Komplett.no, Mamoz Data og Total Data leverer fabelaktige tilbud denne gangen. Samtlige har utstyrt PCen sin med gode, raske komponenter, og samtlige har lagt vekt på at PCene skal være enkle å bygge ut og oppgradere.

På siden har vi Multicom, som tilbyr en PC som står litt tilbake når det gjelder utstyr og oppgraderingsmuligheter, men som til gjengjeld leverer PCen med 17" flatskjerm. Introdusert allerede i september, men fortsatt et godt tilbud, ingen tvil om det.

Men etter å ha saumfart tilbudene i timesvis, har vi likevel klart å plukke ut en oktober-favoritt:

Mamoz Data blir vårt valg fordi de utelukkende har valgt state-of-the-art løsninger, både med hensyn til nettverk, minne, harddisk og grafikk. De har samtidig valgt et kabinett som ser bra ut og støyer lite, noe som er viktig for mange. PCen fra Mamoz leveres dessuten med sikkerhetsprogrammer som beskytter mot trusler fra nettet.

Her kan du lese detaljene i PC-tilbudet fra Mamoz Data.

Hakk i hæl

Før du bestemmer deg bør du absolutt sjekke ut de andre tilbudene. PS Data og Komplett.no's tilbud var kun millimetre fra å bli kåret til månedens beste tilbud, og sistnevnte kan blant annet skilte med oversiktens aller beste garantiordning. Begge får vårt "Anbefalt produkt"-stempel. Men også PCutstyr.no er så nære at de absolutt bør være med i vurderingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer