Vårt PC-valg september 2004

Vi har nå sammenlignet 10 PC-tilbud, og har kåret en vinner. Men vi trenger din hjelp i fortsettelsen!

Vårt PC-valg september 2004
Publisert

Som vanlig har nettbutikkene strukket seg langt for å kunne tilby det aller beste tilbudet. Men det var en elektronikkgigant som stakk av med bestemannsprisen denne gangen.

PCen fra Elkjøp har den raskeste prosessoren, dobbelt så mye minne som konkurrentene, og den desidert største harddisken. Grafikkortet er også kraftig, men det finnes PCer i oversikten som byr på raskere løsninger. Summa summarum er vi likevel overbeviste om at denne forskjellen vil være langt mindre merkbar for folk flest. Når det er sagt, bør Elkjøp øke garantiperioden fra ett til minst to år (de har fortsatt 5 års reklamasjonsrett)

NB! Denne PCen selges kun via Elkjøps nettbutikk!!

Hvilke PCer skal vi teste?

Men nå ønsker vi å sammenligne Elkjøp-PCen mot 3 av de argeste konkurrentene. Og her trenger vi din hjelp. Vi vil at du forteller oss hvilke modeller du vil at vi tester, ved å krysse av i boksen til høyre. Men vær kjapt ute, vi stenger avstemningen allerede torsdag 2. september kl 12. De tre PCene som får flest stemmer vil bli tatt inn i våre laboratorier så snart som mulig, og testet opp mot Elkjøp-PCen. Da vil også faktorer som byggekvalitet, støynivå etc også bli vurdert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer