VDownloader - enkel nedlasting av video

Her er kanskje den enkleste metoden å søke opp videoer fra YouTube, laste ned og konvertere dem på flekken.

Publisert
Sist oppdatert

Vi får stadig spørsmål i redaksjonen om hvordan man på en enkel måte kan laste ned videoklipp fra YouTube og andre videotjenester på nettet. Grunnen er i de fleste tilfellene at man ønsker innhold til for eksempel iPod, PSP, mobiltelefonen eller andre håndholdte dingser.

Det finnes mange metoder, men ingen av dem vi har sett integrerer søk, nedlasting og konvertering på en like elegant måte som VDownloader.

Les også: YouTube Downloader

Integrerer alt

Det lille programmet har nemlig innebygd søkefunksjon, og søket begrenser seg ikke til bare YouTube, her søkes det også i videotjenestene Metacafe, Yahoo! Video og DailyMotion. Du kan også forhåndsvise videoen i et eget vindu, slik at du kan få et inntrykk av kvaliteten.

Det er også mulig å lime inn adressen til videoklipp fra en rekke andre videotjenester på nettet, og laste ned disse.

Les også: Gigantisk gratis filmarkiv

En rekke formater

Når du har funnet videoklippet du leter etter, er det bare å velge hvilket format du ønsker å konvertere videoene til. Her kan du velge mellom en rekke formater, også ren lyd (MP3). Deretter klikker du på Download-knappen - og resten går av seg selv. VDownloader kan laste ned inntil 10 klipp samtidig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer