Veien videre

Publisert
Sist oppdatert

Salget av MP3-spillere har holdt seg høyt, blant annet takket være at forbedringene fra generasjon til generasjon fortsatt er stor, spillerne blir billigere og får stadig ny funksjonalitet. Det er ikke lenger vanlig at spillerne bare spiller musikk, de har gjerne store skjermer med video- og bildefunksjoner, radio, opptak etc.

Apple ligger fortsatt i forkant, både med hensyn til kapasitet (iPod Classic med 160 GB harddisk) og funksjonalitet gjennom modellen iPod Touch - som blant annet introduserte internettfunksjonalitet med nettleser og direkte tilgang til iTunes Store. Dermed kunne man handle musikken direkte, uten å gå veien om datamaskinen. iPod Touch kunne også streame innhold fra videotjenesten YouTube, og senere fikk den også både epostklient og flere andre applikasjoner.

Det er samtidig tvingende nødvendig at nye produkter trigger følelser av stil og eleganse for å ha noen som helst sjanse på dette markedet. "Smykket" til venstre på bildet over er imidlertid en iPod Shuffle, belagt med diamanter - og representerer dessverre ikke et produkt som er i kommersielt salg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer