Vektorgrafikk, fotografier og tekst

Publisert

I PhotoDraw tegner du vektorgrafikk, selv om resten av dokumentet du arbeider med er i bitmap. Kort forklart er vektorgrafikk selvstendige objekter (linjer, buer sirkler osv.), mens punktgrafikk er bildepunkter som til sammen blir en helhet (fotografi). Fordelen med vektorgrafikk er at du kan endre de individuelle objektene etterpå ved å dra i dem eller endre egenskapene (fyll og farge).

Vektorgrafikken til PhotoDraw er svært brukervennlig, og dekker de fleste behov den ambisiøse amatør måtte ha. Jeg har brukt vektorgrafikk i flere andre programmer gjennom flere år, men kan ikke huske å kommet så raskt igang som jeg gjorde med PhotoDraw.

PhotoDraw har et omfattende sett av pensler, og utvilsomt større utvalg enn de fleste malerforretninger. Selv om det nok er tvilsomt om du noensinne kommer til å få bruk for mer enn bare et fåtall av disse, er utvalget godt nok til å konkurrere med langt dyrere programmer. Disse penslene kan også brukes for ClipArt som det er 20.000 av i programmet, og du kan for eksempel eksperimentere med fargerike sommerfugler tegnet av en linje av stiftemaskiner. Eller kullstift.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer