Buddy Stadium Hodetelefoner

Veldig bra lyd for pengene

Den norske produsenten Jensen of Scandinavia har tidligere markert seg med gode bluetooth-høyttalere og en utmerket portabel DAB-radio som vi også testet her på DinSide. Nå er det klart for deres første hodetelefon.

FLOTT LYD OG LAV PRIS: Buddy leveres i et fint etui som beskytter hodetelefonene dine på tur. Her har du også har plass til den utskiftbare kabelen og flykabin-kontakten. Foto: Håvard Holmedal
FLOTT LYD OG LAV PRIS: Buddy leveres i et fint etui som beskytter hodetelefonene dine på tur. Her har du også har plass til den utskiftbare kabelen og flykabin-kontakten. Foto: Håvard Holmedal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Markedet er full av hodetelefoner, og det finnes mange modeller som spiller utmerket til prisen også i budsjettklassen, men med noen få hederlige unntak er lyden litt grå og uforløst.

Touch and feel

Buddy Stadium er den store modellen med klokker som går utenpå ørene, mens Buddy Street er en mindre modell med klokker som ligger på ørene. Begge har samme element, og samme nøkterne utseende, og begge kan skaffes i hvitt og sort. Det vurderes andre farger, men det kommer eventuelt senere.

På innsiden sitter det et 40mm element som gjør at hodetelefonene strekker seg godt nedover i bassen, og de har en impedans (under 20ohm) som betyr at de er beregnet på å kobles til alt fra en mobiltelefon og oppover.

Lyden er overraskende god

Rimelige hodetelefoner har en tendens til å enten ikke gjøre noe som helst riktig, eller satse alle pengene på en begrenset del av frekvensområdet. I mange tilfeller er det dytte på litt ekstra bassen, og da blir det altfor ofte vanskelig å få noe særlig innsikt i det som skjer i den viktige mellomtonen.

Buddy Stadium har en balansering av bassen som gjør at den ikke er helt nøytral, men det er heller ikke så mye bass at det blir grøtete eller ullent. Derimot er det moro og engasjerende. Den aller dypeste bassen får den ikke helt til, men det er det heller ingen andre i prisklassen under et par tusenlapper som får til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer