Velg riktig blekkskriver

For en tusenlapp får du alt du trenger.

TRIPPELTEST: Vi har sett nærmere på tre populære blekkskrivere fra de største produsentene, og kåret en vinner. Foto: DINSIDE
TRIPPELTEST: Vi har sett nærmere på tre populære blekkskrivere fra de største produsentene, og kåret en vinner. Foto: DINSIDE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange av oss opplever at behovet for å skrive ut dokumenter har minsket de siste årene, men en ting er likevel helt sikkert: En hverdag rensket for papir og utskrifter ligger langt fram i tid, om den noensinne vil komme.

Da er det greit å vite at du for en tusenlapp kan få en meget god kombinert skanner, fotoskriver, dokumentskriver og kopimaskin som kan brukes sammen med både PC, nettbrett, mobil og nettskyen - trådløst, naturligvis.

Og kanskje er en skriver spesielt nyttig i disse dager - der julekort og invitasjoner kan lages på datamaskinen og skrives ut i en fei - og i meget høy kvalitet.

SLIK GJØR DU DET: Skriv ut bildene selv

Epson, HP og Canon

Vi har sett nærmere på tre populære alt-i-ett-blekkskrivere fra de dominerende aktørene, to til rundt tusenlappen og én som er en del dyrere, og vi kan med en gang bekrefte at de færreste vil ha behov får å bruke mer enn 1000 kroner på skriverkjøpet.

Vinneren er altså ikke den dyreste, men har ypperlig kvalitet på både foto- og dokumentutskrifter. I tillegg har den noen spesialfunksjoner som er spennende for alle som er opptatt av nettskyen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer