Velg riktig nødlader

Her er noen tips i jungelen av produkter.

JULEGAVETIPS? Nødladere finnes i mange former og farger og kan lade mobilen eller nettbrettet når du ikke er i nærheten av strømnettet. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
JULEGAVETIPS? Nødladere finnes i mange former og farger og kan lade mobilen eller nettbrettet når du ikke er i nærheten av strømnettet. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De aller fleste har i dag en smarttelefon, et nettbrett eller begge deler. Problemet for alle oss som er over middels aktive foran den lille skjermen, er hvordan man skal få batteriet til å holde koken ut dagen, eller enda bedre: Over helgen om man skal på tur.

Løsningen er derfor å gå til anskaffelse av en nødlader, eller powerbank/battery pack, som det ofte kalles internasjonalt.

Disse kommer i mange størrelser, farger og fasonger og gir deg ekstra strøm når du trenger det, ved at du plugger inn mobiltelefonen eller nettbrettet når batteriet begynner å nærme seg tomt.

Men hvilken skal du velge? Her kommer noen generelle kjøpetips til deg som er på jakt etter en nødlader, enten til deg selv eller som en pakke under juletreet.

Dette er jo tross alt en gave som passer til praktisk talt alle.

Print ut vår Lommeguide!

I denne artikkelen går vi gjennom alt du bør tenke på, men er du på vei til butikken nå, har vi også laget en lommeguide du kan skrive ut, og ha i lomma når du går i butikken:

Last ned: Dinsides lommeguide til nødladere (PDF, 69kB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer