Velg riktig Twitter-klient

Noe for en hver smak.

Velg riktig Twitter-klient
Publisert
Sist oppdatert

Twitter er nettets varmeste potet om dagen, og på ett år har mikrobloggingstjenesten skutt rakettfart og økt sin brukermasse med imponerende 2500 prosent.

Det er ikke fordi man kan skrive om hva man har spist til frokost. Daglig deler Twitterbrukere verden over et hav av gode lenker, rapporterer fra hendelser, hjelper hverandre og diskuterer, der alle meldinger må være under 140 tegn. Twitter har blitt en kanal for breaking news, og Twitter-søket har i hvert fall hos undertegnede begynt å vikariere stadig mer for Google.

Også i Norge øker bruken av Twitter jevnt og trutt, og selv om vi fortsatt har til gode å se noen ordentlige tall på hvor mange norske brukere som nå bruker tjenesten, estimeres det til å være rundt 10.000 norske brukere som har kastet seg på bølgen.

Under ser du en graf fra Google Trends som viser hvordan søk etter "Twitter" har vokst det siste året:

Lyst til å prøve? Her er vår guide:

Twitter - nettets nye superhit

Du kan bruke Twitter på flere måter. Fortsatt bruker de fleste nettsidene på twitter.com, og selv om det er greit nok for mange, anbefaler vi deg å bruke en Twitter-klient for å få mest ut av tjenesten. Fordelen med en klient er at du slipper å oppsøke nettsidene for å bruke tjenesten, men heller bruker Twitter gjennom en applikasjon. Via en slik applikasjon vil du også kunne få notis når det har kommet noen nye meldinger, i tillegg til at flere av applikasjonene har en rekke fiffige funksjoner som du ikke finner i webversjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer