Velkommen til DinSide Data

DinSide Data er din viktigste støttespiller i jakten på det beste datautstyret. Vi har bygget opp en profesjonell testlab som avslører alle svakheter og styrker ved produktene vi tester. Etterhvert som produsentene lanserer nye produkter, tester vi dem fortløpende. Derfor er vi alltid oppdatert!

På vår testlab bruker vi avansert måleutstyr for å avsløre alle svakheter og styrker ved produktene vi tester. Foto: Torvald Kvamme
På vår testlab bruker vi avansert måleutstyr for å avsløre alle svakheter og styrker ved produktene vi tester. Foto: Torvald Kvamme Vis mer
Publisert

Det aller viktigste for oss er at testene vi gjør skal være så faglig gode at du alltid skal kunne stole på resultatene. Vi løper aldri produsentenes ærend, og våre tester forteller alltid sannheten om produktet.

Kontinuerlige tester

Vi lagrer alle våre tester i en database som vi oppdaterer etterhvert som det kommer nye produkter på markedet. Til nå har vi testet mer enn 300 dataprodukter, og vi tester ca. 5-10 nye produkter pr. uke. Noen ganger mer enn dette.

I motsetning til databladene som gjerne kjører store tester en gang i blant, vil vi legge til nye produkter hele tiden! Er du på jakt etter et nytt produkt kan du derfor alltid komme til oss for å finne det siste.

Redaksjonen i DinSide Data

Redaktør: Bjørn Eirik LoftåsBjørn Eirik er utdannet pedagog med norsk og IT i fagkretsen. Han har flere års erfaring fra programvareutvikling og design. Før han kom til DinSide var han produktsjef i programvareselskapet TeamWide (Tidligere Cinet Symfoni). Han har ansvaret for testing av skanner og blekkskrivere, i tillegg til datadoktor-funksjonen.

Journalist: Brynjulf BlixBrynjulf har lang erfaring med PCer og maskinvare fra lyd- og musikkbransjen i Norge, og det han ikke vet om innvollene i en PC er ikke verdt å vite. Aktiv datadoktor!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer