Velkommen til DinSide Forum!

Nå er det endelig din tur.

Velkommen til DinSide Forum!
Publisert
Sist oppdatert

Flere lesere har gitt oss tilbakemeldinger på at de ønsker seg et forum på DinSide utover diskusjonene under hver artikkel, og herved klipper vi snoren og erklærer DinSide Forum for åpnet.

Se video-veiledning lenger ned i artikkelen.

Det betyr at du kan starte en diskusjonstråd om nært sagt alt mulig og få svar fra resten av DinSides lesere. Regler for forumet finner du her: Forumregler for DinSide

Forumet vil til en hver tid være tilgjengelig under "Forum" på toppmenyen, og på forsiden av DinSide kan du i høyre marg se de siste innleggene til en hver tid.

Vi har valgt å strukturere forumet på samme måte som de ulike DinSide-redaksjonene. Med andre ord finnes det et forum for henholdsvis data, reise, motor, økonomi og jobb, bolig og helse. Innenfor hvert forum finner du en liten samling underfora. Tanken er at denne strukturen vil være fleksibel (spesielt i begynnelsen), siden det godt kan hende at DinSides lesere er veldig interesserte i noe vi ikke har tenkt på til å begynne med - i så fall oppretter vi et nytt underforum og flytter relaterte emner deretter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer